DAILY LIFE

now you´re cooking i dagarna 3.

Pictures:
 
Med start exakt nu, klockan 9:00,  och i dagarna tre är det matinspo deluxe på NOW YOU´RE COOKING. Livesändningar från morgon till kväll med sådant du äter. Eller sådant du gärna vill äta åtminstone.
 
Elektrolux tumblrsida NOW YOU´RE COOKING är något så alldeles extra flott, proppat med små filmer och inspiration om just mat. Det är väldigt härligt och lite sådär som man önskar i köket. Rakt igenom. Smart och vackert, vad mer kan man begära.
 
Den här livehändelsen som nu går av stapeln är för att fira Elextrolux nya kollektion Expressionist. Och då smackar man på extra med allt som annars finns där annars. Live var det, på riktigt liksom, 22-24 april. Här hittar du hålltider och det är ju bara ta datorn till köket och härmas för allt vad du är värd. Chans att glänsa lite extra med andra ord.

 

Dag 3 vid två-snåret, lagom till torsdagsmiddagens efterrätt. Det är lite såhär det kommer se ut. Och nu vet ni ju hur jag önskedrömmer om att vara självaste Linda och på det här viset kommer man ju liksom steget närme. Köksglans var det.
Green Kitchen Stories kommer också att laga. Ida Frosk med tjusigaste food-arten kommer att vara där. Tävlingar, kocktips och en hel massa fint. Bänka er, kära ni. Jag tror det blir väldigt härligt!
#NowYoureCooking på Twitter
 

No Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *