DAILY LIFE

inget nytt under solen men ändå fint som hänt.

 
 
 
 
– Har vi lov från skolan imorgon? frågade Nomi igår.
Nej och varför undrade jag.
– Men ni är i alla fall lediga från jobbet?
Nej, inte det heller.
 
Men det är ju den där hjärtansdagen.
  
Det hade ju såklart varit något alldeles extra.
En extraröd dag i almanackan. En megahjärtlig.
Bara för den sakens skull.
 
 
Men om vi släpper det där för ett tag så händer det så mycket i bloggvärlden som nästan alltid går mig förbi. Jag hamnar så lätt på efterkälken när det gäller allt det fina som ändå händer där ute. Turligt nog så hojtar någon till, fortsätt så, tack! Och det har flyttats bloggar och öppnas affärer. Så, inga svindlande nyheter för host-host- det var ju ett tag sedan. Men för mig känns det som igår – så lite hjärtansvärda saker dagen till ära eller hur man nu ska säga.
 
Mari träffade jag för första gången när jag var sexton eller något. Så när våra vägar korsades sådär tjuofem år senare var det ju liksom inte igår. Men nu bor hon på Dalarö i kanske bland de finaste hus jag har sett. Bläddra länge i den här bloggen Hemma hos Strenghielm . Bara vackert!
 
En mammas dag – Weronica bytte till urtjusiga Living by W . Tillsammans med Helena. Här  haglar inläggen tätt och återkommande längtlistor vecka efter vecka.
 
Krickelin är fin, alla dar. Och att hon och Miranda slog upp en liten shop för en tid sedan susade alldeles förbi mig. Men For Good Luck är lycko-katter och önskeprint. Och jag känner i magen att det är bara början.
 
Och Lina hon har flyttat men inte själva bloggen utan hela hon med familj och allt, till huset där fönstrena måste vara de vackraste som någonsin suttit på ett hus. Och jag tror att det här huset önskade er dit, för varenda möbel sitter som en smäck, som om de inte var gjorda för något annat. Rum och rabalder och all värdens härligaste färger.  
 
 
 Och lite annat med stort hjärta på den senaste veckan.
Eller åtminstone min senaste vecka.
 
Det här stället vill jag vara på.
 
Fin fredagkväll!

No Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *