DAILY LIFE

saker från affären i besök på tv!

Hej måndag! En av fördelarna med att gå upp vid fem är att då minsann badar nästan alltid huset i sol. Sen ju närmre sju man kommer är det lite si och så med saken. Orättvist kan man tycka, alla borde få vakna med sol i ögonen.

Jag har ju glömt att berätta att en hög med saker från affären och  Numero 74 fick göra en flott resa för ett tag sedan. Jag packade en liten säng, en massa kuddar och en pläd. Och de hamnade på TV4 och hos Hanna och Äntligen Hemma. Minsann! Hanna Wessman som har vackraste Hannas Room  är ny inredare i programmet och det var verkligen på tiden. Du är perfekt där i rutan Hanna, hurra!
 
Man kan se programmet här men bara en endaste dag till. Så passa på. Hanna inreder ett kollektivs vardagsrum, fint blir det!
 
Faktiskt har ytterligare en liten tältsäng fått fara på resa, en fin en. Men slutet på den resan får ni se till hösten.
 

No Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *