DAILY LIFE

söndagsfrilla.

 
Vi låtsades att det var sommar. Klänningarna åkte fram och sen sprang de barfota fram och tillbaka över gräsmattan trots att alla fyra är förkylda och alldeles snuviga. Men det gick liksom inte att hejda dem.

Och Liv flätade Nomis hår
och satte dit de där blå blommorna som hela gräsmattan är full av.
  
 

Och det var bra för trots att solen gick i moln så kändes det som vår ändå. Lite i alla fall. Sen fick de en studsmatta. Med risk för att låta i mossigaste laget så var vi nog de sista i hela lilla staden som införskaffade en sådan. Men de studsar och studsar. Och studsar ännu…

 

No Comments

 • HannasHörna

  Visst är det härligt!! Väl investerade pengar säger vi om barnens studsmatta… De sover ju gott om natten med av all frisk luft… Bara en nackdel och det är att de är så vansinnigt fula…

 • tinajo

  Vi har ingen studsmatta, känner inte riktigt för att ockupera hela gräsmattan med en sådan för de är ju inte små (de som är något att ha). Men kanske någon dag..! 😀

 • Patricia

  Vi har också just blivit med studsmatta – och säga vad man vill, ful är den, men världens bästa leksak helt klart. Du som är så kreativ och pysslig kanske rentav har något tips på hur man gör den fula studsmattan fin? 🙂 Det vore nåt det!

 • kristin@krickelin.net

  Vilken frilla sen då! Sjukt fin 🙂 Grannen skaffade också en idag.Studsmatta alltså. Bra motion för barnen, tänker jag. Vi sålde dock vår då vår stora kille bröt båda armarna då han hoppade en gång hos en granne och flög ut, över nätet…( tydligen hoppade några riktigt tunga på samma matta…) Är en aning nojig efter det om man säger så.
  Här är allt som vanligt himla fint och härligt och nu önskar jag dig en superfin vecka i solen. kram

 • Camilla/Stilitiden

  Hej,

  Så vackert, ren poesi! Någon studsmatta blir det inte hemma, om jag inte kan övertala min estet till man…Men tills vidare studsar vår minsta tjej glatt vidare på allt annat hemma, och tja, det kan bli dyrt i längden;-)

  Har ganska nyligen upptäckt din blogg fast jag läste om dig för ett par år sedan. Jag är själv nystartad inredningsbloggare (www.stilitiden.se, om ny design, formgivning, trender och uppdaterad retro, byggnadsvård/vårt 50-talshus) och tankar gärna inspiration hos dig.

  Jag har just skrivit ett inlägg om det du nämnde häromdagen, nämligen vår fina Basar, Vintage & Design Market i Gbg och á la London, som gick av stapeln i lördags. Kika gärna in, glad för att ge tips och tar gärna emot respons.

  http://stilitiden.se/2013/april/goteborg-goes-vintage-market-och-a-la-london.html

  Önskar en skön måndag!
  Camilla

  http://www.stilitiden.se

 • MOKKASIN

  Men herregud! Vad hemskt! Vilken skräck och både armarna. Nä fy, vad läskigt.. Nu blev jag nojjig…igen… Tycker nämligen att de både är läskiga. Och superfula. Sämsta kombon i världen. Ha det finaste sol-veckan du med!

 • MOKKASIN

  Hej Camilla! Vad kul med blogg och Basaren. Ska susa dit och kika så snart jag kan! Lycka till!

  Och fula studsmattor är inget man önskar : ) Vår står i ett väl gömt hörn av trädgården men det är knappt jag vill se dit 😉 Hade det inte varit för två gympa-tokiga döttrar så hade det nog inte blivit någon heller och det tog ju ett tag kan man säga, min äldsta dotter är 10…

  Ha en fin måndag i solen!

 • Anonym

  Vi har också skaffat en studsmatta, en liten en till en liten tomt. För säkerhetens skull ska de egentligen hoppa en åt gången. men det kan ju vara svårt att hålla. Skaderiksen ökar ju fler de är, kan ju krocka med varandra lätt Blev en bassäng också, för barnpolen är utväxt. Nu funderar jag på en gungställning också men det är nära till lekparken så det är kanske onödigt för sen är till lilla tomten fylld och jag har planer på odlingsprojekt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *