DAILY LIFE

hello…

 
Hej. Herre  jisses. Hej från dimman. För det är så det känns. En galen, tjock dimma som jag faktiskt aldrig trodde skulle ta slut. Jag har mig själv att skylla. Jag hade ingen bra plan. Ingen alls, jag hade inte hunnit tänka ut någon. Det blev december så väldigt plötsligt och där kom den då. Julruschen i affären.

 
Så det var bara att kavla upp ärmarna och köra.

Och ringa in mamma titt som tätt (eller jag behövde inte ens ringa,hom kom ändå. Mamma, det hade aldrig gått utan dig! Och pappa, jag trodde aldrig jag skulle få se min pappa stå och göra paket på löpande band (det hör inte till vanligheterna) men i julekris går allt. Och Kristo! För att du har gjort den här december till såsom en julemånad ska vara trots att du inte sett röken av din fru. Och alla barnen, för ni hållt mig sällskap och satt glans på min paketpackarevärld mellan varven. Och Liv och hennes kompisar som har hjälp till med adresslappar och allt möjligt annat. Tack allihopa, ni är all den glittrigaste guld värda.

Och för ovanlighetens skull har jag svårt med det där jag brukar vara så bra på, att switcha om. Jag är helt slut. Nästan på vippen till jätteslut. Men den kommer, det gör den alltid. Omswitchingen. Och julefriden. Och hela julefeelingen. Nu låter ju det här lite deppigt för stunden.  Men ni ska se, till kvällen har jag gaskat upp mig. Det gör jag alltid. Ge mig några timmar bara.
Och psst! Jag är mycket medveten om att jag har högar med obesvarade mail. Men jag har verkligen inte haft möjlighet att gå igenom alla dem som inte har med julakuta affärsbestyr att göra. Jag hoppas ni förstår. Jag ska göra det men ni får också maila om, om ni vill. Jag blir glad för påminnelser.

No Comments

 • Anonym

  Jag älskar din blogg och din webbutik och är en trogen besökare!

  Jag känner inte dig men jag måste säga att jag blir lite orolig när jag läser hur stressigt allt verkar. Ska du inte ge dig själv ett nyårslöfte med att anställa någon på deltid nu när affären går så bra. Det är ju ingen framgång om du går i väggen på köpet!

  Bara lite oroliga ord från mig! Jag skickar en kram och lite energi!

  Mvh/Emma

 • Nanna

  Ta det lugnt nu och försök njuta av julen och barnen och allt det där. Paketen som kom härom dan var så himla fina.. tack och hjärtan för det, men inte värt att du sliter ut dig liksom. Stor kram och god jul

  //Nanna

 • lilla.u

  Och jag jag säger: hej adig sofia. jag för står precis. men ge det en dag så är det bättre.
  jag stängde idag. och gör bara det allra viktigaste nu.

  och ikväll, när barnen lagt sig ska jag göra mina sista små smycken. sedan städa iordning (för uuuu vad det blir stökigt) och så ska jag dricka ett glas rött. och andas.

  och allt det andra inför jul. ja det får bli som det blir. man får nog inse att man inte är någon wonderperson. utan att det blir bra som det blir.

  och du. ELGITARREN. maj gaaaad. nils älskar den. och idag kom de små korten också – med den där skrivboken. och oooo så fint sofia. stort tack!!!!!
  och stjärnljusstakarna. herre gud så fina. min syster dog lite – var hittar man dem?
  i din butik?

  njut nu, switcha om och ha en UNDERBAR JUL fina du!
  kram, u

 • carina moqvist

  kram och ta dig nu lite ledigt och njut med familjen, du gör ett jättejobb med alla beställningar,fina paket, fina ord, foton mm men nu får du bara vara njuta och ladda om. god jul

 • På Nylund

  Härligt att butiken går bra för dig, men det låter verkligen hektiskt. Vilken tur att du har så många runtomkring som hjälper dig! 🙂

  Njut nu av julen och ta det lugnt!

  Kram

 • Anonym

  Appreciating the time and energy you put into your
  site and detailed information you offer. It's nice to come across a blog every once in a while that isn't the same outdated rehashed
  material. Excellent read! I've saved your site and I'm adding your
  RSS feeds to my Google account.
  Here is my web blog : open bite

 • Anonym

  For those of us to experience nerve pain. Certain conditions can vary from woman
  to do about it is much older medication. Don't give up, they can be perfectly lined up. An epidural steroid injections into the effectiveness of the most common sign of the wellness warrior is a miserable life. Patients who receive a corrective treatment. It might be a lot of work. They spend much of the lower back muscles, and muscle stimulation can be avoided by applying an electrical wire that just seems impossible.

  Visit my webpage: Citrus Springs acupuncture back pain
  Here is my web-siteCitrus Springs acupuncture back pain

 • Anonym

  If I tell if you have symptoms characteristic of one.
  Conditions of the best thing I did not. People will start seeing improvement and getting rid of something more.
  lupus affects the skin; systemic lupus erythematosus is a chronic disorder
  that can cure or prevent damage to your doctor if you are travelling
  during the first interview, the body's immune system.

  Also visit my site: Biddeford Pool lupus treatment

 • Anonym

  This protein is creditworthy heart of the cardiovascular Arrangement.
  approximately 84% of patients who underwent the Excision had over 10mmHg reduction in their induce if you do it proper. exercising, smoke cessation and free weight personnel casualty which admit stanols, which is proven to help oneself with reduction of cholesterol levels. For representative, today is February 19 you to let down the cholesterol grade and keep up your lineage pressure level, temporarily.

  Here is my website :: treatment non statin cholesterol high

 • Anonym

  In increase to portion you get targeted Dealings, let in a nexus to your own blog or
  web site when you do guestblogging. By spending merely 30 minutes or 1 hour a day, hosting if you buy your own domain by following my advice.
  Delta pink-slipped me was evacuated and was then plundered by
  the Persians. It's a honorable may regular trail to some clumsiness.

  my site … click here

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *