DAILY LIFE

musikhjälpen + blogghjälpen = tävling.

Vad passar väl bättre att bryta tystnaden (=jäktigt värre) här på bloggen än för en väldigt bra sak. Bra saker får man inte hålla tyst om, så är det bara. Fina gänget som numera går under ett tjusigt samlingsnamn, Vintagefabriken, tog saken i egna händer för att göra skillnad. Blogghjälpen! Det är alltså Linda, Emma och Louise som har startat en bloggutmaning av finaste slaget. De uppmanar alla (bloggare som bloggläsare och vem du än må vara) att skänka en slant till det utomordentliga Musikhjälpen

som pågår för fullt i P3. I 6 dygn gör man tillsammans med Radiohjälpen sitt yttersta för att samla in pengar för att alla barn i slummen ska ha rätt till rent vatten. Så kära ni, kom igen nu. Det finns inget som är enklare än detta. Och det är bara bra.
 
Skicka ett SMS till 72 999 med belopp 50, 100 eller 200 + din låtönskning (låt, artist och ev motivering).
 
Så nu drar jag iväg detta..
200 ”Dina händer är fulla av blommor” –  Ingenting – Till Kristo, för du är min.
 
och så fem sekunder senare har jag gjort någonting. Pyttigt för mig men om alla gör så blir det inte det minsta pyttigt längre. Självklart, eller hur?
 
Och så kan man ju alltså passa på att skriva något fint till någon bara för att det inte är varje fredagskväll man gör det liksom.
 
Och så det sista, viktiga, för detta är ju också Blogghjälpen. Och målet är att listan ska ha 100 namn innan söndag kväll. Så efter ditt sms eller om du lämnat pengar på något av de andra sätten som du hittar här till vänster, susar du in till Linda, Emma eller Louise, lämnar en kommentar med namn och önskelåt så hamnar du på Blogghjälpens fina lista. Du kan också maila någon av dem. Och som grädde på moset så har Vintagefabriken också gjort detta till en tävling. Så samtidigt som du gör det här braiga är du samtidigt med och tävlar om något hemligt och väldigt fint kan man tänka.
 
Kom igen,  nu kör vi!
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *