DAILY LIFE

lystring.

Nu tar jag tillfället i akt och hojtar till lite här på bloggen. För kanske ser någon av alla ni som väntar på sina paket. Eller någon som väntar på svar om våra golv och våra väggar och vår pool och ramar och alla nyheter som inte syns i butiken och allt det andra.
Det är såhär att det är väldigt mycket nu. Det är så mycket beställningar i affären så jag knappt vågar öppna min mailbox längre. För jag får nästan lite åt hjärtstilleståndshållet när jag gör det. Inte på riktigt alltså. Men jag känner att hjälp, jag hinner inte. Det är ju superkul på alla sätt och vis. Men jag är lite otillräcklig känner jag. Jag är ju liksom själv, jag har inte en hög av medhjälpare som kliver in genom dörren varje dag. Ibland så kommer min snälla mamma och goa vänner, men inte alltid. Och jag gör verkligen så gott jag bara kan. Fast det räcker inte riktigt. För det är ju liksom andra saker också som sker. Livet består ju inte bara av jag och paket. Fast man nästan kan tro det ibland.
Men så packar jag en Sailor-Carl och tänker att vad fasen, det är ju sommar och alla är friska och livet är skönt. Det är lätt att tänka på det viset när man ser en Carl. Och så tänker jag att det är ingen idé att få hjärtstillstånd mitt i alltihopa. Så hörrni, jag gör så gott jag bara kan. Det är lite längre leveranstider än annars. Och man får maila och säga att det är jättejättebrådis och superviktigt så ser jag vad jag kan göra. Och har man frågat mig saker, både här och på mail, så får man väldigt gärna fråga igen. För jag har nog glömt. Och det gör jag verkligen inte för att verka oartig. Inte på något vis.
Och just det. Halva cirklar blir fint som girlang. Nästan som havet. Fast tvärtom.

No Comments

Leave a Reply