DAILY LIFE

hur länge kan man bada? jättelänge..

Som sagt. Jag trodde väl aldrig på pool i estetisk synvinkel. Och det gör jag fortfarande inte så länge det inte handlar om poolen P på bergshöga höjder där solen skiner jämt och vattenytan liksom flyter ihop med den vansinnigt makalösa havsutsikten. Men annars. I lyxig synvinkel så kan jag säga att jag tror som bara den. För hur lyxigt är det inte att ha en hel pool bakom husknuten?

Och det är liksom ingen fara att den bara står där. Inte på långa vägar. Det badas och badas och badas. I ur och skur kan jag säga. Från maj till oktober. Och tills oktober kanske vi har möblerat upp det där megadäcket också. Nu är det mer en cykelplan och imorgon monterar vi upp basketkorgen. I väntan på tid. Att hinna tänka.
Och det går sådär med datorn här kan jag säga. Inget verkar vara förlorat men jag jobbar bland blinkande fönster och konstiga meddelanden. Och satans låsningar och upphakningar. Och ikväll gör jag ett nytt försöka att flytta saker till den där externa hårddisken. Och glömmer inte bort när det återstår 55 sekunder efter 4 timmars flyttande att man inte kan byta våning med en laptop som är sammankopplad med en extern hårddisk. För om man kommer så långt som till andra våningen så måste man ju liksom ha dragit ur en sladd… – Meeeen?? Vaaa? Nu avbröts ju allt?!! Hur? Ameeeehhh…

 

No Comments

Leave a Reply