DAILY LIFE

taa daa.

Å, det tog mig allt lite extra tid att ha utlottning på en av de sagolika printsen från Famille Summerbelle. Och tack ännu en gång för att ni alltid är så många som tävlar. Önskar som vanligt att det vore möjligt att ha snälla tävlingar mest hela dagarna med tusen priser varje gång. Så kul jag skulle ha.  Men även denna gång är det en endaste lycklig. Och det är Tyra Fridén! Som önskade sig en rosa Paris! Hurra och grattis till dig!
Psst! Tyra, du har ett meddelande på din FB.
_________________________________________________________________________________
Finally is the lottery about the lovley prints from Famille summerbelle ended. Thanks everyone who´s been part of the lottery. As always I wish I had prices for everyone but this time it´s only one lucky winner. Her name is Tyra Friden and she wished for a pink Paris.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *