INSPIRATION - KIDSROOM

fine little world.

Jag vet att jag bloggar posters för glatta livet. Men det är väldigt svårt att låta bli. Idag släpptes en av Fine Little Day´s vårnyheter. Fine Little World. En världskarta, den finaste jag sett. Det är ett flott samarbete mellan Elisabeth Dunker och den franska illustratören Steffie Brocoli. Jag har kommit på mig själv att inte kunna sluta kolla på den. Så många fina detaljer på hela vida världen. Mitt tips är placera den lågt, i barns ögonhöjd. Jag lovar, det ryms tusen historier i den här tavlan.

Läs en liten presentation med Steffie Brocoli här. Och kolla hennes blogg här.

_________________________________________________________________________________
Today Fine Little Day released a new wonderful poster, Fine Little World. A map of the world, the finest I’ve seen. It is a collaboration between Elisabeth Dunker, and French illustrator Steffie Brocoli. I have found myself not able to stop watching it. So many adorable details on the whole wide world. My tip is place it on a low height at the child´s eye level. I promise you, this beutiful poster contains thousand and thousand stories. 

You can read a little presenation with Steffie Brocoli right here. And follow here blog here.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *