perfekt helg. - Mokkasin
Mokkasin is a blog and showcase for Sofia Janssons styling, photography and writing. Mokkasin is also about DIY and creative direction. Sofia founded Mokkasin and a creative freelancer.
Mokkasin, Lifestyle, blog, portfolio, styling, photography, shop, creative direction
33742
post-template-default,single,single-post,postid-33742,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

perfekt helg.

Att somna på verandan invaggandes bland småprat av fina vänner klockan halv fyra på morgonen är härligt. Nu förstår jag förövrigt varför ungarna älskar att somna där. Att vakna urtrött på lördagen av det faktum att man inte pallar sena nätter är mindre härligt. Men att strax inse att nästa hög med vänner är påväg till oss kan göra den allra tröttaste Sofian pigg igen. Sådana här helger skulle man ha jämt.

Mokkasin

sofia@mokkasin.com
No Comments

Post a Comment