vackert smink. - Mokkasin
Mokkasin is a blog and showcase for Sofia Janssons styling, photography and writing. Mokkasin is also about DIY and creative direction. Sofia founded Mokkasin and a creative freelancer.
Mokkasin, Lifestyle, blog, portfolio, styling, photography, shop, creative direction
33741
post-template-default,single,single-post,postid-33741,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

vackert smink.

Varför ska man alltid hetsa upp sig när ungarna har lekt med det lilla smink man äger. När Nomi har krasat den där dyra och svårfunna rougen. Eller målat hjärtangubbar med ögonbrynspennan. Nä, hetsa upp sig är onödigt. Borde kanske se det vackra i spillrorna. Det är tydligen möjligt.
Ha en fin söndag! Jisses vad solen skiner!

Mokkasin

sofia@mokkasin.com
No Comments

Post a Comment