TIP ABOUT GIFTS

Julklappstips för de allra minsta

De allra minsta ska ju också få en julklapp. Kanske bara några dagar eller veckor gammal när livets första julafton ska firas. Visst kan man ge något som den lilla växer i, så småningom. Något fint som får stå där tills den dagen det blir dags att leka. Den dagen kommer fortare än vad man tror. Eller en fin möbel…
Våra bästa tips från Mokkasin är nog ändå dessa.

Det finaste fyll i-albumet man kan tänka sig. Ge det som julklapp till din nyfödda lilla bebis. Sen fyller ni den med allt som erat barn kommer att vilja fråga er om när han eller hon blir stor! Det här är ju också en himla fin klapp till de blivande eller nyblivna föräldrarna. Från Barnbyrån.


En alldeles egen apa är ju aldrig fel. Eller någon annan gosig figur. På Mokkasin finns det flera att välja på. Och en egen filt är ett måste för en ny liten kompis. Våra filtar är från Klippans yllefabrik och är helt makalöst mysiga. De är dessutom i en sådan perfekt storlek så de kan användas i många år framöver. De nyaste filtarna heter Royal och Traffic jam och är designade av Karin Mannerstål.

Leave a Reply