FOR THE MONDAY COFFEE

For the monday coffee.


Och då började barna skolan igen och allt är precis som vanligt. Jag och Nathalie jobbar intensivt med boken och det är nu vi sätter en strikt ram utan sidospår och utsvävningar. Haha, skoja bara. DET måste vara vår största utmaning, att boxa in oss i en bok. Just nu känns det som en serie på tusen. Det räcker med att vi textar varann så är utsvävningarna ett faktum. Jag kan inte ens blogga det vår konversation slutade vid igår. Men har någonsin sett en pudel gjord av snäckor? Tänkte väl inte det. Däremot är bilden Nathalie tog på Chester senast hon var här,  den gulligaste!

Något annat som är fint nu är att följa bloggarnas årssummering. Hos Marlene är jag med! Och WOW vilket år denna grymma kvinna skapat! Och psst, kolla in garderoben hon byggt!

Något annat jag tycker ska kika på är Sandra Beijers boklista. Många av de böcker jag själv läst är med på den. Och nummer ett på listan är kanske densamma jag har (är inte helt säker) men absolut etta, tvåa eller trea. Obs, det är inte boken på bilden.

Har kommit på mig själv att bara planera vår trädgård (och mina loppisplaner i vasväg) utifrån blomstriga stilleben från Charleston. Måste tänka på det ätbara också. Och påtal om det, nästa vecka lovar jag att kicka igång veckomatsedlar igen. Blev både glad och överraskad när jag blev haffad på Ica nyligen och en lokal läsare önskade dem tillbaka. Idag lagar vi det här.

Leave a Reply