FASHION

Dagens outfit – Nomi.

Påväg mot kurs. Försov mig såklart och vet inte exakt vad jag kastade ner i all hast. Ska strax göra en liten inventering. Annars finns det väl att låna tänker jag. Idag är det fullt ös med modeller, stylister, makeupartister och hela konkarongen. Får ta mig i kragen för att inte drabbas av fjärilar i magen och bör i allra högsta grad ta tag i lite snabb planering inför denna dag… Just nu tänker jag bara på att det här tåget varken har kaffevagn eller ingefäravatten.

Vi kör lite outfit på Nomi, från tisdagens shoppingrunda. Livet är hårt när man inte kan ha samma kläder som storasyrran och ännu hårdare när man får dras runt i affärer där även den minsta storleken blir tält. Men vi tog en snabb sväng på Zara en kvart innan stängning. Fuskpälsdojjor och sockor, i alla fall, från Weekday.

Så cool over-size kavaj.

Och vegamössan. Från Brandy Melville. Och en till från Weekday.

Tycker du ser ut som hon Linn, sade Liv. Och syftade på Linn Eklund. Sämre förebild kan man ha när man är tio.

Och tapeten på allas undran är denna. En annan likvärdig variant i själva mönstret är den här.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

5 Comments

Leave a Reply