GATHERINGS - PARTY

Jag vet att det känns långt till ett kalas i maj men utan man vet ordet av…

Att ha en mamma som jobbar med rekvisita och lite så o-alldagliga projekt kan ha sina fördelar. Åtminstone om tänker sig att snabbfixat kalas. Bara att slå sig ner liksom. Just det här kalaset var ju för några år sedan men det slog mig när jag precis såg de gamla bilderna att här måste jag ha varit inne i en intensiv jobbperiod. Med perfekt kalasgrund. Så många projekt i samma bild.

Som tältet, mitt första DIY för tidningen Family Living. Är fortfarande lite kär i den idén, rätt smart om jag får säga det själv. Och absolut superhållbart pyssel.  Och lampslingan, den som vi reviderade senare. Undrar just var den ännu enklare upplagan tog vägen?! De där blommorna har uppenbarligen sett bättre dagar och frågan är om jag någonsin mäktar med att göra dem igen. Men då drömde jag om skogar med jätteblommor… här finns länk till beskrivning.

Det var så många som testade detta DIY och jag har varit kär i varenda tipi jag sett någon göra. En som gjorde ett megafint var Elin, ni kollar väl hennes blogg?! Fiiin!

Lilla plutten Charlie. Till och med bakom honom hänger ett DIY-projekt spanar jag, klädda sladdar! Detta, ByeBye fulsladd!

Den här gången hade vi två kalas efter varandra, De var en tid då de önskade det mest av allt. Så vi körde några timmar med Charlie´s kompisgäng och sedan efter en kvarts rast så bytte vi till Nomi´s.

Det där är ju såklart lite klurigt med tvillingar. Men samtidigt förstår jag önskan om ett eget kalas. Fast de senaste åren har de själva velat ha samtidigt, men det gäller att växla turordning på allt för balansens skull.

Nomi fick en sådan fin present den gången. Tips för det enda man behöver tänka på är att hålla ögonen öppna på loppis, i förväg! En hel låda med blommor på toppen, ni vet sådana från ljusmanschetter.

Sedan en massa prassligt och något som kändes som mängder av porslinsfigurer fast det kanske var åtta.

En femma max, på loppis.

Åh vad vitt vi har här! Liv tycker att vårt hem var det allra snyggaste under den här tiden. Det är faktiskt jätteroligt när hon ska försvara vårt nuvarande hem inför kompisar. En gång då hade vi kritvitt och INGA tapeter! Och INGA bruna möbler.Det var tider det, haha!

Och pompoms. Man tänker ju att populariteten har lagt sig. Minns när vi skeppade silkespapper och band till när och fjärran och Gotland och alla bröllopsfix. Jag får fortfarande så många mail om just silkespapper på bunt plus band så jag tipsade tjejerna på Vintagefabriken att ”ta över” den idén. Att alltså sälja silkespapperbuntar. Och nu har de hela affären full av de där färgerna man önskar allra mest, kika här! Dessutom har de världens vackraste Della på plats med säljstart idag!

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *