INSPIRATION - KIDSROOM,  KIDS

Det här med att drapera alltså.


Den snaggade Viggo, som fick håret avrakat av Liv och hennes kompisar på självaste nyårsafton. Supersnyggt plus en kvadrat på höger sida, en helt perfekt men inte direkt planerad… Sådant man gör om nyårsaftnar. Viggos hår var ganska långt, blekt och blekt igen pga att hans mamma trodde att hans hår absolut inte skulle slå åt gult. Sedan rosafärgat av honom själv, som överraskande nog vägrades tvättas ur… Så snagg med oklar fyrkant är helt klart tusen gånger bättre.

Idag rök lite till av julsakerna. Vissa i familjen tyckte det var i tidigaste laget, och tänker ha tomtar och grisar kvar till påska, men Nomi var pepp.


I Nomi´s rum har det varit denna färgskala över jul. Ni är många som undrar över just den färgen och den heter Red Macaroon. Från Numero 74. Men nu switchade vi till något vårigt. Och fladdrigt…

Attans vad man kan fundera över det perfekta draperandet.

Ni vet sedan förut att jag är stormförtjust i Tamar Mogendorff ´s hantverk.

Vi hade dem ju i affären och jag har använt dem i jobb. Tycker det skeva är så inspirerande.

Logga såhär, så himla enkelt men ändå så exklusivt. Tjusigare än många påkostade.

Varje djur är unikt. Och varenda stygn,tråd och klipp för hand.

Lite skog i det här rummet. Svanen sitter på en annan vägg, titta vad vacker i persikofärg. Även denna är Tamars.

Här till vänster ser ni dagens drapering då. Av en sk ”bed drape” från Numero 74. Kärt barn har många namn men söker ni efter just det namnet så hittar ni den lite här och var både i Sverige och utomlands. Smallable har den i flera färger och detta är puder.

Den är alltså i måtten för enkelsäng vilket kändes lite nytt då det tidigare mest har funnits för dubbelsäng. När vi plåtade kampanjbilderna för Numero74 var vi ödehuset, saknar det där huset… Shit, bra draperat det var ändå. Fast jag undrar om det egentligen inte var Kristo som gjorde just det jobbet. Draperings-mästaren!

Och blommiga lakan. Så enkel som en gammal duk, en gammal gardin eller vilken metervara som helst.
Skön söndagskväll till er! Skoltstart imorgon då!

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Leave a Reply