Jag flyttar till MOKKASIN.FEMINA.se!! - Mokkasin
Mokkasin is a blog and showcase for Sofia Janssons styling, photography and writing. Mokkasin is also about DIY and creative direction. Sofia founded Mokkasin and a creative freelancer.
Mokkasin, Lifestyle, blog, portfolio, styling, photography, shop, creative direction
42232
post-template-default,single,single-post,postid-42232,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Jag flyttar till MOKKASIN.FEMINA.se!!

Hej finingar! Torsdag och läge för en nyhet eller hur!! Idag flyttar den här bloggen till MOKKASIN.FEMINA.SE !! Det känns som ett kliv för mig, ett bra kliv! Jag har fjärilar i magen.  Ni vet, första dagen på nya jobbet. Och väl där inne har jag knåpat ihop en presentation om mig själv, snitsigt värre! Och dessutom hittar man en intervju med mig. Ni följer väl med?! Snälla, I need you! Och inom kort hoppas jag bloglovin är uppdaterad till rätt.

MOKKASIN.FEMINA.SE

Mokkasin

sofia@mokkasin.com
8 Comments
 • Maren Ingeborg Gråblomst

  28 september, 2017 at 21:05 Svara

  Her har du en ikker følger, uansett hvor du måtte befinne deg 😉 <3 Skal inn og lese nå vet du, masse lykke til! Det må jo bli bra, det er jo deg!

 • Weronica - Living by W

  29 september, 2017 at 14:28 Svara

  Jag hänger med – såklart! Ser fram emot att fortsätta följa! Fin helg till dig, Sofia.

  • sofia

   6 oktober, 2017 at 22:12 Svara

   Tack snälla Weronica, det känns fint att du följer med! Fin helg till dig! Kram!

 • Emma T

  30 september, 2017 at 08:23 Svara

  Grattis till femina, vilken stjärnvärvning!

  Jag tror vi alla tänker ”i go wherever you go” och gladeligen följer med till femina:)

  • sofia

   6 oktober, 2017 at 22:11 Svara

   Tack snälla du och vad glad jag är att du följer! Kram!

 • Linda Schneider

  6 oktober, 2017 at 22:07 Svara

  Jag gillar att gå tillbaka i din blogg när jag kommer på saker du skrivit om så kommer denna finnas kvar? Eller förflyttas gamla inlägg till nya?

  • sofia

   6 oktober, 2017 at 22:10 Svara

   Denna sida kommer nog förändras och bloggen ligger nog inte kvar om ett tar. Men ALLA gamla inlägg är flyttade till nya bloggportalen, dit kommer också länkar pekas till om man googlar och så. Och sökhistoriken funkar superbra på Femina! Jag skrev om det igår, att man får sjukt bra översikt på gamla inlägg under vissa kategorier, det är bra!

Post a Comment