INSPIRATION - INTERIOR

hägerstensvägen 122 med utsikt.

Det händer inte ofta alls att jag bloggar hem till salu. Men när jag såg att denna lägenhet kände jag att jag var tvungen. Louise som driver det  väldigt vackra instagramkontot @louiselj hem är bara så himla fint. Förutom att lägenheten är så fint renoverad med vackra och lugna detaljer så är den dessutom smart. Låt oss spana på vad jag gillar mest.

Innerfönster får mig alltid att tänka på Paris. Och så himla smart med hyllor såhär. Köksbänken som fiskbensparkett är ju helt oemotståndlig.

 Bistrofeeling men så mjukt med välvda fönster under taket och alla växter. Och dörren är superfin där.

.

Den platsbyggda bokhyllan precis vid fönsterkarmen. Med extra djup vid fönstret. Där vill man sitta.

Innerfönster är ju världens enklaste lösning att skapa spännande vyer och rymd. Att ha dem öppningsbara är ju dessutom fiffigt om man vill ställa på glänt vid en sovande bebis till exempel.

Varenda liten snusning hörs. Och åt andra hållet också. Tryggt med sorl och mysigt när det lyser från det andra rummet.

Det fina med innerfönster är ju att utsidan är lika åtkomlig så att säga.

Fler fina bilder hittas här under annonsen på Historiska Hem. Gillar för övrigt denna mäklarbyrå för deras bilder och utvalda objekt. Men har valt att nischa sig på bostäder i fastigheter uppförda innan 1965. Såhär skriver de själva: ”Med arkitektur vi älskar och behärskar. Bostäder som inspirerar oss och som vi gärna inspirerar andra med. Det betyder inte att de måste vara de lyxigaste våningarna på de ”bästa” adresserna. Men det innebär ofta att bostäderna är charmiga, mysiga och ibland pampiga. Hem med själ och känsla.”

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *