TRAVEL

vi samlar på ställen

22062015-MX8A9851-2

Det blev en magisk dag. Kanske kommer jag alltid vilja återvända till Bungenäs och Furillen. Kanske som nu idag, då solen äntligen lyste med sin närvaro.  Fast ändå, tänk höst. Och tystnad med bara vinande vindar och ett alldeles vilt hav. Och långa promenader precis mitt i. Det är något med hela alltet som bara känns så mjukt i hjärtat.

2 Comments

  • Anna

    Jodå, jag som är en ö-invandrare sedan oktober förra året kan intyga att det är magiskt med vindarna och havet och promenaderna. Även här nere på Sudret. Om ni kommer söderöver – Hoburgen kanske? – ska ni inte missa Körsbärsgården i Sundre, med Signes fantastiska gamla trädgård, de olika utställningarna i konsthallarna och ett mysigt café, och utsikten över de böljande fälten och havet. Alldeles nära Sundre kyrka finns en liten vingård. Nere vid den västra kusten, en bit norr om Hoburgen, finns Stenmuseet i Kellelvik, där man kan prova på att hugga och rista i sten.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *