BLOGLOVE,  DIY

lördagsspaning.

apartment1200Tänk dig himlen full.. ! Ägde jag en heliummaskin med evighetspåfyllning så skulle jag inte ha andra himlar. Kanske skulle jag använda våra loppisblommor bara för hållbarhetens skull. Tack Apartment 34 för stiligaste DIY på länge.

jjMin kära kollega Tant Johanna följer sina drömmar och då kan det hända att man får göra sig av med en och annan darling på vägen. Lycka för alla andra att världens finaste lägenhet i Göteborg nu är till salu. Massor med bilder finner du här och info hittar du hos Entrance .

20150301-MX8A8539-1200Och hej lördag!  Idag letar jag saker med siktet inställt på höga klackar och knallrosa och ganska fult om jag får säga det själv. Men vad gör man inte för jobbet. Men egentligen önskar jag en ny cykel. Min man har en snygg med sådana där urtjusiga detaljer som ovan. Jag har mest en cool. Från sjuttiotalet och brun Crescent med pyttiga hjul. Som man fiffigt nog kan fälla ihop. Och det gör jag ju jätteofta… Jag vill ha stora hjul eller mer normala och cykelkorg och läge för picnic. Det skulle göra min lördag och ett par rosa pumps då.

Source: Apartment 34, Entrance via LovelyLife

 

3 Comments

  • Lisa

    Hej! Jätte fina bilder! Hittar inget forum för frågor angående mokkasin shop så gör det här. Tänkte lägga en beställning men väntar på de fina glasburkar du skrev om. När anländer de? Och kan du svara på om du tar med dessa till kustfolk? Skön måndag önskas Dif!

    • mokkasin

      Hej Lisa! Absolut senast imorgon ligger de i shopen. Vi har inte riktigt hunnit få i dem men har dem här. Nu har vi inte spikat vad vi tar med till Kustfolk, det beror lite på vad vi har i lager just då. Men jag kan mycket väl tänka mig att vi tar en del av Weckjars-sortimentet, dock inte allt då vi ska rymmas i en bil ; ).
      Fin tisdag!

Leave a Reply