DAILY LIFE

de är som små miniprickar i grönt, men vänta bara.

 
 
Glädjen vid bordet i solen var om ännu större för sådär tio minuter sedan. Jag skulle få plåta dem men avböjde snällt. De var så små. Gulliga, ja jätte, men så minimala att de aldrig skulle synas i kameran, förklarade jag. Det var Artemisia Absinthium även kallad Malört som visade sig som yttepytteplantor. Och på fyra dagar hände det ju mer i de där glasburkar än vad jag någonsin lyckas med i växtväg.
 
 
Istället för något annat från Paris.
 
 
 
 
Såklart inspirerad av den där filmen och jag släpade krukor över halva staden och på lite tåg till och med. Så blir det utan det mesta på replängds avstånd.
 

En massa gammalt tidingspapper och grus i botten.  

 
De där hoppas jag på. Allra mest.
 

Vallmo för er, såsom jag, måste översätta. Och all ära till Granit´s krukor. Men alltså, loppis. En tjuga.
 
 
Och  nu hoppas vi på alla de andra sjuhundratrettio miniplantorna.
 

No Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *