PARIS

bonton.

 

Picture:  Sofia Jansson/Mokkasin with permission by  BONTON

Dags för ett butiksbesök igen. I Paris. Som jag skrev förut så har väl inte Bonton gått någon förbi. De oblekta bomullspåsarna med stjärnor hänger på allas axlar men inte desto mindre härligt för det. Eller snarare väldigt härligt, bomullspåsar är väl i alla fall bland det lyxigare i shoppingväg.
 
Bonton har ett stort sortiment av inredning och kläder. Kläderna går från minsta storleken och upp till 12 år. Det finns massor av kalasprylar och små presenter. Man har också ett specialsortiment i form av Bontons egen färgkollektion och liknande.

Bonton består av ett helt gäng butiker lite varstans men alla har de sin unika stil. Hela konceptet är personligt och inspirerande så det förslår. Jag är så imponerad över sättet man visar sina saker och det gäller många butiker i just Paris. Att man har vågat att vara personliga och lagt ner mycket tid och hjärta i det hela. Så känns det åtminstone.

 
Det här är butiken på 5, boulevard des Filles Du Calvaire, ett stenkast från Merci. Och jag känner mig lite hemma i sortimentet, mycket dyker upp i min egen affär. Men är det något jag inte känner mig ett dugg hemma i men absolut väldigt gärna skulle göra så är det den sagolika lokalen. Vackrare än såhär blir det nog inte.
 
Och hörrni, missa inte den gamla fotoautomaten. Bästa familjenöjet! Barnens önskar sig en sådan i julklapp, så kul var det.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FILLES DU CALVAIRE 5, boulevard des Filles du Calvaire
BONTON BAZAR 122, rue du Bac
GRENELLE 82, rue de grenelle

No Comments

Leave a Reply