DAILY LIFE

alldeles vanlig söndagslycka.

Lite skön söndagslycka en regnig och iskall sommarsöndag kan vara när pappan hittar en hög med gamla seriealbum på vinden.  

Lite extra högtidligt för en Tintin-fantast blir det när det visar sig vara en 1:a upplaga av Tintin i Sovjet.  

 
En annan liten lycka kan vara när man inser att månaden maj gick utan några alltför glömska missöden. Den kanske funkar, den där megatavlan.

 
Och lite söndagsglad blir man när man plötsligt minns att det ligger en ny kjol där i påsen.
 
Sen så kan man ju bli lycklig för mindre men kolla, det börjar bli ordning. Fast nu förstår ju alla att det är med betoning på börjar bli. Men lycklig för mindre var det.
Och det är största lyckan när storasyster bildar klubb och man är invald och får hänga i kojan hela långa dagen. Och dessutom hjälpa till och tillverka klubbmaskotar i långa rader.
Men det kanske inte är en superhappy feeling att veta att man har massor med röda plankor som ska upp och regnet öser ner och vinden viner det värsta den kan.

Men K han snickrade på och upp kom de. Så nu har vi lite  Vitabergsparken i vår trädgård och det är ju lyckligt. Däremot kanske ni ser att det är väldigt lerigt där bortom pooldäcket. Och det är liksom inte bara där. Utan typ i halva trädgården. Den där trädgården som vi ska ha bröllop i om exakt 27 dagar. Men söndagslycka var det. Fast ändå…

No Comments

Leave a Reply