DAILY LIFE

dagens bästa tips.

Idag tycker jag ni ska göra en sak. Kvista iväg till närmaste butik och köpa er ett ex av Dagens Industri. Jag och K fastnade vid frukosten och dagens DI och ooo:ade och ahh:ade ikapp.



It´s a House Karolina och hennes familj är med i ett stort flott reportage. Om deras hus. Om deras makalöst vackra hus som genomgått en sådan resa som många bara kan drömma om i renoveringsväg. Första gången jag stötte på Karolinas blogg var några år sedan när vi själva var uppe i någon renovering. Jag häpnade och blev helt matt av bild efter bild på något så proffsigt utfört av ett par som egentligen ”inte kunde”. I den bemärkelsen att det var första gången de kastade sig in i en renovering utan dess like. Men hursom och ett som är säkert, livet handlar inte alltid om att ha glassiga utbildningar i sin cv, det handlar om vad man lyckas åstadkomma. 

Jag känner igen tänket från min man. Precis som Karolinas man säger i reportaget – Men, hur svårt kan det vara? Precis så har K kläckt ur sig tusen gånger under renoveringar och poolbyggen och allt annat som man inte kunde. Från början. Hur svårt kan det vara liksom och så söka runt efter lite information och våga. Och sen så är det bara att köra. Eller? 

Karolina och Johan har förvandlat en skruttig 50-tals hyreskåk vid Umeälven till ett drömhus. Och det är banne mig det mest inspirerande och imponerande jag har sett någon gång i husförvandling. Och det är inte bara jag. K fick helt plötsligt ett stort sug att fara till brädgårn. Det regnar och blåser och är allmänt otrevligt utomhus men ett och annat plank ska upp. Inspirerad var det.

No Comments

Leave a Reply