DAILY LIFE

om jag bodde i göteborg vet jag exakt vad jag skulle äta idag.

 
Först – tack för alla hälsningar kring bilderna för Eco Wallpaper. Jag blir så glad och smickrad så jag svävar runt lite på moln. Ni är allt bra snälla.
Sen – en helt annan sak. Jag önskar jag hade summerat Göteborgsträffen i snyggaste inlägget men just nu räcker inte tiden. Dessutom glömde jag ju en viss väsentlig sak. Min kamera. Jamen jag vet, så orutinerat.  Men så länge så finns det många fina
ord och bilder om Bloggforum 2012.Läs hos Sara, Karolina, Maria och såklart hos Frida som var den bästa fixaren bakom hela alltet.



Men påtal om Göteborg.
Lakrits fick jag med hem. Som
var gudomlig. Finns på NK och en drös av andra ställen. Och jag kan inte sluta tänka på den där chokladpralinen med salt ovanpå, som jag inte minns namnet på men dör lite när jag tänker på den. Om du bor i Göteborg så bara måste du ju shoppa chokladpralinerna dagarna i ända hos Flickorna Kanolds. Och äta varje lunch och middag på Familjen. Vi åt en fisk-Wallenbergare där och den kan jag förövrigt inte heller sluta tänka på.
Och Anna! Absolut att du ska läsa Cirkeln.

Nu kan man ju lätt tro att det här var ett medvetet val pågrund av lakritsen här. Men eftersom jag är högst förvirrad så har jag inte läst så noga på den där asken. Förren nu när jag redigerade bilderna. Skumt.

No Comments

Leave a Reply