DAILY LIFE

finest little.U

Jag sitter här och tittar på fotot. Och smycket med alla bokstäverna. De första i mina barns namn.  Tänk att de är fyra. C som i Charlie, N som i Nomi, V som i Viggo och L:et för Liv. Fyra är inte jättemånga men bra många mer än vad jag någonsin trodde. Någongång, när jag är tillräckligt modig, ska jag berätta för er varför det egentligen är mer osannolikt än vad det låter. Fast jag måste nog bli jättemodig först.


Världens finaste överraskning damp ner i postlådan häromdagen. Vissa små finheter gör en alldeles varm i själen och den här var precis en sådan. Så vacker, så välgjord och så den där tanken bakom alltsammans.  Och ett sådant fint hantverk av urduktiga Ulrikalittle.U. Smycket är gjort i silver och namnbrickorna är precis perfekta för min smak. Precis lagom stora, lagom tunna och bokstäverna är absolut de snyggaste. Och titta så fint som armband, ljuvlig present.
Och nu börjar little.u´s smycken dyka upp lite varstans. Senast i fint reportage i Sköna Hem Country life. Åå så tjusigt! Heja!

No Comments

Leave a Reply