DIY

all about pom poms.

Man kan ju nästan tro att jag är lite besatt över att göra pom poms. Räknade till nästan tio inlägg där man kunde skymta lite fluffigheter. Kanske är det för att det är fasligt enkelt pyssel. Som liksom inte kan gå snett. Alla kan liksom. Jag lovar. Alla kan. Och enkelt pyssel med elegant resultat är ju sannerligen prima.
Det enda problemet har väl varit snyggpappret. Silke i finaste färgerna är bristvara tydligen. Men så kom de då tillslut. Högarna med snyggsilke. Ovikt. Gillas och är lyxigt att slippa gå loss med strykjärnet.

Så nu finns det buntar i affären. Med 45 ark i olika färgkombinationer. Det är en jättebunt som räcker antingen till 3 stora och väldigt täta. Eller 6 stora och inte lika täta men absolut lagom. Eller till massor av en ännu mindre variant. Och vill man göra girlanger med mini-poms så kommer du långt. Fem meter brett ribbat bomullsband följer också med. 

Och de färdiga kiten finns såklart kvar. Med medföljande instruktion. Färdigvikta, färdigklippta och med tunna sidenband knutna om. Tre stycken blir det med måtten 45, 47 och 50 i diameter.

Tuggummirosa, Vanilj, Ljung, Mint, Vitt, Puder, Dusty Green…

Och Mokkasin paketen går från beige till multi. Eller något åt det hållet. Är det vår så är det.

 

Och så lite…
PomPomInpspiration

Leave a Reply