gaah... - Mokkasin
Mokkasin is a blog and showcase for Sofia Janssons styling, photography and writing. Mokkasin is also about DIY and creative direction. Sofia founded Mokkasin and a creative freelancer.
Mokkasin, Lifestyle, blog, portfolio, styling, photography, shop, creative direction
33734
post-template-default,single,single-post,postid-33734,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

gaah…

 
Jag vet att det kunde varit värre. Men när man har en affär som går ut på att man ska skicka saker då är man väldigt tacksam om det går att skicka. Och väldigt galen om det inte går. Och går det halvvägs då bryter man lätt samman. Bokat, betalt och klart.  Och jädrigt lättad efter att det äntligen funkar såhär på tredje dagen med strul. Ända tills de där fraktsedlarna ska skrivas ut. Tvärnit. 
Nämen oj sa posten, man tog visst bort skylten om serviceuppehåll för tidigt. Det funkar ju inte nu heller. Nä, just det, jag märkte det. Men vi betalar tillbaks. Tack, vad bra…

Och i den bästa av världar hade jag redan sytt kuddar av tyget Stockholm Blad som jag köpte i höstas. Sittkuddar till y-stolarna, för att slippa köttfärssås på den flätade sitsen.  Bara en sådan sak.

Mokkasin

sofia@mokkasin.com
No Comments

Post a Comment