DAILY LIFE

mokkasin goes beige.

Jag är lite småkär i min nya packningshög. Eller ny och ny, vissa saker har ju varit med från början. Som papperstejp och washin och präglingsapparaten. Men nu såhär efter juletiden har den ändrat karaktär. Med oblekt silke, svart silke och andra band. Och washin är brun och saxen i guld.   

Och högen får mig genast att tänka på halm och hö och natur. Eller på beiga slingor som alla ville ha när jag jobbade som frisör 2002. Inte för gult, inte för vitt utan just såhär. Som Jennifer Aniston. Det är säkert, men det var bilden i allas ficka.

Och där finns bra pennor av återvunna tidningar. Och jag lovar er att poms i oblekt silkespapper är himla fint. Ni ska få se mer en annan dag.

Och linjaler av trä…
Och nu står jag ju inte här och präglar mitt silkespapper dag ut och dag in. Men å, det är en alldeles förtjusande sak den där präglingsapparaten. En riktig egosak.
Och för alla pomsfantaster  som surar över att det aldrig går att hitta silkespapper i de finaste färgerna och dessutom ovikt sådant har jag strax en överraskning i affären. Att man ska kunna köpa ovikt silkespapper i bunt eller rulle snarare. I färger som Dusty green, Puder, Cool mint, Neon och lite annat som kan passa när man inte vill köpa färdigt

Leave a Reply