DAILY LIFE

affärens egen blogg och på facebook.

Nu är ju inte butiksblogg  min stora grej här i världen. Det var ju så allt började när jag väl hamnade i här. Och som jag slutade med för det var ju så mycket roligare att blogga om allt det andra. Men trots det så tänkte jag att affären skulle få en egen liten blogg. Så slipper det bli så mycket affärstjat härinne. Och den bloggen får lov att handla just om själva affären och sakerna där och ingenting annat. Och på det viset får det vara kvar som vanligt här. Skönt så.

Och jag vet nog inte exakt hur den dära bloggen kommer att bete sig. Men det kan nog komma att raljeras om en och annan favoritsak och om ganska så många nyheter och kommer nog ösas på med bilder och länkas lite hit och dit. Och tok-tipsas. Så om man gillar kan man kolla här lite titt som tätt.

Och där kommer inte bloggas så det står härliga till. Mest när jag känner för det. Och nej, det är inte klart. Inte där heller. Men tids nog blir det nog ordning där med.

Och så var det ju det här med facebook. Det är väl minsann dags. Åtminstone att affären får en egen sida. Får se om bloggen följer efter…

Och eftersom jag är urusel på facebook så har jag klickat mig runt hit och dit och inte blir det bättre för det. Men ändå, ni kan väl göra slag i saken och gilla mig ändå! För lovar här och nu att såfort jag får lite ordning på allt så blir det himla snälla saker där. En massa glassiga tävlingar och annat smått och gott. Gilla HÄR eller HÄR eller här bredvid till höger.

Join the LITTLE CUTE MOKKASIN AT FACEBOOK ! It will be fun! Competitions, offers, news and a lot of lovely things!!