INSPIRATION - KIDSROOM

måndagstips.

Igår frågade en av mina vänner mig om ordning och reda-tips. Och gudars vad jag slängde mig med klokheter precis som om jag inte hade gjort annat någonsin. Än att ha organiserat och strukturerat. Hon blev nog lite förvånad. Och jag med. Att jag lät sådär fasligt klok alltså. Och det är klart att sådär i telefon, i klar distans från verkligheten, låter ju alla tips otroligt bra. Det är ju bara sen när man ska realisera dom det brakar lite åt fel håll. Minst sagt.
Men mina tips var självklart Unicorn, den är perfekt för alla kläder som ligger och dräller. Ni vet de där som inte borde tvättas men inte heller vikas ner i lådan igen. Bästa grejen.

Och uppsamlingslådor. Förvaringsstationer lite varstans. Alla måste ha en egen funktion, det får inte vara allt i samma liksom. Då orkar man aldrig sortera.

Och så var det krokar. Vilket det här inlägget egentligen skulle gå ut på men ibland har man tydligen svårt att hålla sig till ämnet. Krokar är perfekt för barnens viktigheter. Till sånt som alltid är försvunnet. Och sådant som alltid blir lite extra katastrofalt just i det läget.

I-poden (för att inte tala om laddaren.. megakatastrofläge), hörlurarna, nintendot(laddaren igen) ,  ficklampan, stråhatten… Det är viktigt att krokarna hamnar lite för högt för vissa små syskon. Väldigt viktigt.

Och jag och min kompis hann inte avverka situationen med viktiga papper, räkningar och sånt. Kanske för det inte finns något bra svar. Inte från mig åtminstone.
Nu låter det nästan som om jag härmed med detta inlägg kastar mig in i en ny superorganiserad vecka med värsta ordningen och redan. Kan säga att det är precis tvärtom.

Vad sägs om sammanlagt tio stycken olika, spridda aktivitetstillfällen för ungarna. I veckan alltså. Bevare mig väl och vi som dessutom saknar sådan där översiktsalmanacka. Min lilla Moleskin är mest bara snygg. Så… wish me luck att vi får den här uppstartsveckan i backen.

Leave a Reply