FASHION

gänget väljer mini rodini.


Våra barn har haft Mini rodinis kläder sedan 2006. Då var Liv 3 år och märket alldeles nystartat. Mini rodini har varit storfavorit hos alla våra barn och även hos oss vuxna. Med åren har de vuxit med rekordfart och levererar den ena grymma kollektionen efter den andra. Största delen av kläderna är tillverkade i 100 % ekologisk bomull. Superschysst. Butiken Mokkasin har haft Mini rodini sedan starten och det är faktiskt det enda märket som jag konsekvent hållit fast vid.

Idag valde kidsen ut sina personliga favoriter ur höstens kollektion. Gänget är Liv 8år, Viggo snart 7 år, Nomi och Charlie 4 år, och kusinerna Estrid snart 5 år och Svea 3 år.
Estrid väljer finfina HORSE DRESS och coola HIGHLAND LEGGINGS. Klänningen är samma modell som sommarens megapopulära kattklänning som sålde slut på nolltid. Fast nu är den lite höstigare med långärm.

HORSE SWEATSHIRT står precis lika högt i kurs som klänningen. Just den här tröjan är min favorit, den gula färgen och hästprintet. Lovely.
Till och med kräsna Liv faller fortfarande för Mini rodini.  Just nu är det annars mycket Monki och HM som gäller. och eftersom hon är en väldans lång 8-åring så funkar det ju att köpa X-small i vissa märken och då växer ju klädutbudet enormt. Men som sagt vissa av plaggen från Mini rodini går fortfarande hem.

HIGHLAND LEGGINGS har snabbt blivit nya favoriten hos henne och kompisarna. På bilden ser de grå ut men de är kolsvarta med grå revärer i fuskmocka och gulddragkejda. Grymma.

PANDA SWEATSHIRT har motiv med svarta strasstenar. En perfekt baströja. Det låter kanske inte så värst mycket bas med strass men det är exakt vad det är.

Lilla Svea tycker såklart att BEAR SWEAT DRESS är sötast. Om någon minns pingvin-klänningen från förra hösten så är det samma modell. Tillsammans med grå (med bruna revärer i fuskmocka) HIGHLAND LEGGINGS blir det skönaste stilen.


Och Nomi hoppar ur glitterstassen för PEACOCK OVERSIZED TEE. Modellen är supersnygg och påfågelprintet är sagolikt.


Förra våren så lanserade Mini rodini en helt ny jeanskollektion. De sitter som en smäck. Våra favoriter är modellen SANTIAGO SLIM i vintagetvätt. De är lite smalare i passformen och det är just det som är det bästa.

Viggo lever i sina sweatshirts från Mini rodini. BULLDOG SWEATSHIRT var en favorit redan i lookbooken. När det sedan visade sig att ögonen var en röd och en guldig nit var det nice, fett nice.
Charlie; som var sådär lagom intressarad av hela den här plåtningen, väljer sina SANTIAGO SLIM i vintagetvätt och DETROIT DENIM SHIRT. Mjuka sköna jeansskjortor är favvoplagg härhemma. Perfekt plagg, nästan som en kofta liksom.

Hejhej, gänget tackar för sig!

Liten uppdatering då det ramlade in lite mail… Ni vet väl att det går att beställa kläder från Little Cute Mokkasin trots att inte nätbutiken är uppe ännu. Skicka mig bara ett mail på order@mokkasin.com så fixar vi. Fraktfritt på nyheter, såklart!

Leave a Reply