DAILY LIFE

tisdagstema om påskpyssel.

Idag har Fabriken tema om påskpyssel. Tråkigt nog så varken pysslar (inte mer än annars) eller pyntar vi inte särskilt mycket till påsk. Eller skönt nog tycker jag nog egentligen. Vi brukar göra ett megastort ris med grälla färger och ställa utanför vårt hus. Sådär ickestylish liksom. En gång tyckte jag att vi skulle välja milda färger och vitt på fjädrarna. Aldrig i livet, vrålade kidsen.

Men man kan pyssla fram en liten akrobathare. Ett gäng påskharar som gör kullerbyttor nedför plankor. Lätt som en plätt och lagom pyssligt för en glad påsk. Det är finfina bloggen Made By Joel som tipsar och dessutom lämnar ut en perfekt mall. Det lär bli påskhare-race här. Turnering hela långa påsken.
Foto: Made By Joel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *