efterlysning. - Mokkasin
Mokkasin is a blog and showcase for Sofia Janssons styling, photography and writing. Mokkasin is also about DIY and creative direction. Sofia founded Mokkasin and a creative freelancer.
Mokkasin, Lifestyle, blog, portfolio, styling, photography, shop, creative direction
34331
post-template-default,single,single-post,postid-34331,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

efterlysning.

Den här mattan köpte jag för sisådär tre år sedan på Ebba & Jag. Vet att den även fanns på NK. Och nu vill jag ha en liknande för jag gillar just den här mattan väldigt mycket. Den är tunn och den är inte svart/beige utan svart/vit, vilket är finast till våra golv. Man kan bara se att den kommer från Liv …. …. (ord som inte syns längre) Interiör.
Jag har ringt Ebba & Jag, NK, Nordiska Hem (som fanns på NK förut) men ingen vet. Så nu undrar jag om någon annan som kikar in här vet var den kommer ifrån och var mattorna finns att köpa?

Mokkasin

sofia@mokkasin.com
No Comments
  • David Moynihan

    10 december, 2013 at 00:54 Svara

    Did you find the rug? Is it still available somewhere, it's great?!

Post a Comment