34528
post-template-default,single,single-post,postid-34528,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

mini rodini


Vi är många som längtar efter att mini rodinis vår och sommarkollektion 2010 ska rasa in på Mokkasin. Och en vacker dag gör den ju det. Inom mycket snar framtid. Men för er som inte läst er Mama och Family Living ordentligt tänkte jag göra er uppmärksamma på att rätt så många plagg visas i deras senaste nummer. Så här har ni bilder. Direkt från repotagen Vårkänslor och Hemma hos SuperSnällaSilverSara.

Ursnygga jackan kommer att finnas på Mokkasin. I rött och blått.


Diagonal Stripes-printet kommer i linnen och klänningar. Lite lagon punkigt och supercoolt.


En stor del av kollektionen är ekologisk. Ingen stor grej om det utan bara en självklarhet. Och priserna är detsamma. Heja mini rodini! Kläderna med färgstänk är just så, eko 🙂 Finns med både blå och röd bas. Vi får in kjolar i rött och blått. Och blusar, i blått.
Och de små shortsen kommer in i beige och mörkt blå. Och långa bomullsbyxor i samma färger. Brallorna är hur fina som helst. Sådana som man alltid har saknat om man önskar andra byxor än jeans.


Panda print = eko. Det är dessutom ett superschysst tryck som helt klart kommer att bli vårens favorit.På Mokkasin återser ni det i leggings, tröjor, bodysar och mössor. En annan favorit som nästan är värd att förboka. Den grå sweatern. Med diagonal dragkedja. Finfin!


Jag älskar att klä mina barn i linnen. Favvoplagget framför andra. När det är kallt har man linnen under tröjor och klänningar. När det är lagom så kan man dressa av till linnet när solen sticker fram. Och sommar är linnen ett måste. Coolare än t-shirt. Så är det. Mini rodini har många grymma linnen i den här kollektion. Eller Tank Tops. Låter ju bättre.
Det fantastiskt fina papegojmönstret kommer i tank tops.


Och grymma panter-trycket kommer i blått. På klänningar, tank tops, t-shirts och leggings.
Bilderna är plåtade ur tidningarna Mama och Family Living.

Mokkasin

sofia@mokkasin.com
No Comments

Post a Comment