FOR THE MONDAY COFFEE

DET MESTA HANDLADE OM BLOMMOR

Häromdagen hintade jag på stories om att man kan föranmäla sig till mina workshops i att göra pappersblommor. Det gör man här med sitt mail och jag återkommer i som ett nyhetsbrev när  jag vet datum och plats.

 

 

Senaste dagarna har jag sett mina blommor fara runt i bästa My´s stories. Jag är så himla stolt att de hamnat hos henne, där hon tillsammans med Linda skapar drömbilder inför nästa bok. Jag har typ grinat av alla DM som skickats. På riktigt har jag det, allt är magiskt!

 

 

Jag är också en sådan som går bananas på Vallmofrön. Alltså varför så många ? Dessvärre har jag lyckats driva upp en enda vallmo tidigare. EN! I och med det vill jag att ni ska veta att en fröpåse vallmo innehåller cirka 200 frön. Inte så bra jobbat så jag gnällde rejält på instagram varav Emily förbarmade sig och hänvisade till detta inlägg. Så NU vet jag hur man gör och jäklar jag SKA bada i isländsk vallmo ! Om alla tar sig har jag 800 st plus att jag hittade ytterligare en påse. Dream on…

 

 

Kristin har tapetserat sin hall från samma kollektion av Boårstapeter som jag visade häromdagen.  Tyckte det blev drömfint. Hon tipsade också om att bilderna som @fotograflinaostling har tagit är hemifrån @hagafrida vilket man helt klart kan förstå, drömhem!

 

 

Frida har ett sådant inspirerande konto.  De har dessutom gjort en magisk restaurering av sitt hus och den här verandan är hör och häpna, nybyggd! Om man scrollar tillbaka till oktober 2018 så ser man allt från ritning, process till färdig skönhet. Älskar när man får se sådant.

 

 

Såg att @florista_malmo tagit in banden från @thenaturaldyeworks. Kan knappt tänkte mig en bättre workshop än att ta tåget till England och lära mig allt om växtfärg.

 

 

Jag har i och för sig en bok om det hela som är superbra men ni fattar va?

 

 

Hittade den här bilden på The Natural Dye works hemsida och den satt som en smäck kan jag lova.

One Comment

  • Mimmi

    Hej, det går ej att komma in på Fridas konto som du länkat. Vill du skriva vart hon håller hus? Blogg? Instagram? Tack för en fin blogg!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *