Okategoriserade

Toatavla, duktransparens och lästipsigt!

 

Jag njuter så himla mycket av att ljuset är tillbaka. Det känns mer nödvändigt i år än alla andra år, men det sa jag säkert förra våren med. Om man jobbar med bild så är det ju tacksamt med råge. Under sommarhalvåret kan man ju ta fina bilder fram till 10-snåret medan man sliter sitt hår när solen bara är framme några futtiga timmar. Kanske är man mer observant på hur mycket ljusare det blir från dag till dag. Idag var det fortfarande ljust vid halv sex!

Nathalie frågade igår varför jag hade Matisse-tavlan på toa. Så just därför tänkte jag flytta ut den lite mer i ljuset. Det komiska är att jag köpte själva printet när jag var typ tonåring och på besök i Paris. Sedan ramade jag in det några år senare, sådär på ramverkstaden för jag gillade motivet så mycket. Trots att det inte var något exklusivt alls. Och så hängde det i min första lägenhet ( eller faktiskt den andra då jag flyttade hemifrån första gången när jag var 16) som var full med tavlor, hattar och torkade blommor.Hade nästan glömt hur det såg ut där förrän en gammal kompis upplyste mig nyligen.

Well, tavlan har mest stått på vindsförråd för att slutligen hamna på toaletten då. Fast jag har i alla år tyckt att motivet är ljuvligt, färgerna likaså och sedan älskar jag det skeva.

Innan ljuset försvann idag var jag tvungen att testa transparensen på dukar.

Bra genomsläpp här ändå och så väldigt vackert broderi.

Sådant man gör, inget konstigt alls.


God onsdagskväll på er finingar. En helt annan grej. Minns ni när jag skrev det här inlägget och tipsade om ett sådant bra podavsnitt. Det hela handlade om hur pass genomtänkt och uträknad vår mobilanvändning är. Det handlade om hur skaparna av allt har börjat ”hoppa  av” och istället varnar för vad allt detta gör med oss. I alla fall, flera hörde av sig och var besvikna att man inte kunde lyssna tex i Norge. Nu har jag hittat en sammanfattning av programmet här.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *