DAILY LIFE

Morgonen.

Gomorron! Kan nästan inte tänka mig en mer bubbelliknande tillvaro att vakna med sol i ögonen och en mjuk värld framför ögonen. Jag skulle ha fotograferat Numero 74 igår men allt var upp och ner. Så det gör jag idag! ÄLSKAR deras färg Mellow Yellow – har haft den hemma i ett år här nu. Minns ni den här helt magiska gardinen?  Färgen är nu inne i aktuell kollektion. Jag tänker mig färgen som havrefält. Utan att bara vara beige.

Chester älskar kuddhögarna.

Den här sängen är så fin. Verkligen bara för den minsta, lättaste lilla personen. Borde sälja den och en hel massa saker.

Nu kom brödleverans. Alla i Katrineholm borde beställa brödet här, om inte förr nu för tiden.

Populariteten när man drar upp dubbeldörrarna och drar in vår säng i Viggos (under gula täcket) rum. Och samtidigt känner att man vill prata lite om Bill Gates….

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *