AT WORK

Allmänbildning på köpet.

 
 

Tänk murrigt och mörkt rum, så långt ifrån vitt man kan tänka och liksom juligt, på slingrig kvist… DÅ funkar de eller hur?

Egentligen gillar jag väldigt mycket sådana här jobb. Lite ensamt dock. Lite mycket poddlyssnande, har jag berättat om min senaste? Absolut inte senaste i nyhet för det bryr jag mig mindre om, den här är nog redan nedlagd. Men Bildningspodden. En folkbildande podcast från humanistiska fakulteten vid Stockholms universitet. Nä hon har inga bildningskomplex, inte alls, haha! Måste medge att det låter lite torrt fast det är sjukt intressant, forskare sitter och diskuterar en historisk person eller något ämne. Jag har lyssnat på de flesta, men de jag lyssande först på var de om Elin Wägner, Fredrika Bremer, Ellen Key och Selma Lagerlöf. Fast igår fick jag som en händelse veta att det minsann låg en kurort en mil ifrån Katrineholm. En badanstalt som drev hydroterapi, det hade man ju ingen aning om.

Man måste liksom ha saker i öronen annars blir i alla fall jag lite galen, pratar oavbrutet med Chester typ. Det är en hel del löpande band – princip och väntetid på lim. Då får man göra såhär. Sedan igår använder jag också handskar, varför har jag inte gjort det tidigare??? Så mycket enklare och mindre brännblåsor.

Fråga mig inte om arten.

Fin helg till er, kram!
 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *