AT WORK

Detta är min senaste vecka.


Godmorgon! På återseende kära blogg. Sådan himla bra idé att slänga sig över datorn på morgonkvisten efter att ha skjutsat man och bästa vän till tåget. Fatta känslan när ens kompis bara kommer och gör en massa smashing pappersblommor. Sådär bara. Bloggen har varit på vänt. Allt hopade sig i en salig röra fast mest på ett bra sätt. Som förlorad i härliga världar. Där är jag nog som allra mest nöjd. Ett litet svep av vad jag gjort den senaste veckan. Jag har plåtat Mrs Mighetto´s nya tapetkollektion för  Jimmy Cricket. Drömmigare i tapetväg blir det nog inte. Det här är så fint! The Land of Roses blev plötsligt den som borde ta över efter Blossom, ni vet den vi har i Nomi´s rum.

Tapetkollektionen går hand i hand med den nya kollektionen av prints och jag är kär. Igen. Och att jag ännu en gång fått uppdraget att jobba ihop med Malin och Anna är fint. Kan inte förstå att de gör DET gång på gång. Mrs Mighetto´s nya kollektion Land of Birds är som en saga i sig. Älskar Malin Mighetto´s sätt att måla. Alla som kommit hem till oss när jag planerat dessa jobb har stått och häpnat över hennes begåvning. Mina barn är som blinda i vanliga fall, de tar sig obemärkt förbi tapetserade rum och märkliga byggen. Men nu – ALLTSÅ mamma! Har hon målat det här?!! Min annars arga 15-åring har studerat minsta detalj och ohh ahhh vad gulligt! Viggo – Vaa?!! Legit (tolkning – på sant, på äkta ) målat?!! Alltså legit med pensel???!! Det är sjukt ju! Heeelt sjukt! Kolla valen!!! Lanseras hos återförsäljare världen över 27 september.

Postade en hälsning från våningssängen på instagram. Detta är den mest storartade möbel som kommit in i vårt hus.

Är det en koja eller kanske till och med ett extra rum? När Nomi inte fick flytta till NY och tränga ihop sig i det minsta rummet med våningssängar så önskade hon hett just en sådan här sagolik säng.

Och med facit i hand så måste jag nog ändå säga – länge leve våningssängen! När huset är studio och någons rum blir sovsal – perfekt. Känslan att kunna sova över hos sitt syskon går på en sekund. När någon nästan alltid har en övernattande kompis så blir det hela supersmidigt. Nu är det iofs inte jättejobbigt att släpa madrasser från vinden, bara det att de aldrig kommer upp på vinden mellan varven.

Hur som helst, vackrare våningssäng är så här finns nog inte. Vi har alltid haft möbler från Oliver Furniture till barnen. Det fina är att flera av deras möbler kan växa med barnen. Benen kan förlängas, sängar kan byggas ihop och tas isär. Älskar sådant. Den här modellen heter Seaside och vår kommer från Solhem inredning.

I de jobben jag gjort har jag jobbat Atelier Lune. Så otroligt fina textiler! Allt är 100 % eko och jag har nog aldrig varit med om mer sagolik kvalité. Gardinerna är extra långa och passar perfekt som rumsavdelare och som här, att bygga ett rum av en säng. Det är också stora kuddar och bäddset. Jag ska berätta hela historien en annan dag.

Måste också tipsa om dessa fina barngalgar! Även dem totalt hållbart material och produktion.

Chester är numera min assistent nummer ett. Tror han åtminstone. Tar alltid bästa platsen.

För övrigt har vi putsat rum i helt underbara toner. Den allra bästa rosa någonsin är hämtat från The Norrmans och Anna har på begäran lämnat färgkod till Kalk. Bara att fråga.
Nu väcka hus. Skönt att vara tillbaka här. Kram!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *