DIY

Min hetaste pappersdröm.


Alltså hej. Jag är inne i ett slags kreativt ekorrhjul och inte mig emot. Direkt. Möjligtvis en aning maniskt, och hummar mest från min del av huset. Men. Det råkar vara så att jag för första gången i min pappershistoria hittat crepepappret från mina hetaste pappersdrömmar.

Det är ju ingen direkt som hoppar högt över en sådan här leverans. Ingen som lägger allt annat åt sidan för att klämma och känna på det. I evighet. Inte heller någon som blir glad över att bli väckt runt midnatt för att jag nästan tappat andningen av det magiska jag någonsin varit med om. I pappersväg. Själva formbarheten liksom. Och tjockleken. Och elasticiteten. Och färgerna. Suck. Det är för bra för att vara sant. Workshop Hidden Places närmar sig och jag kan inte vänta på att få dela med mig av detta! Förresten tror jag att vi lyckats frigöra ett par platser till! Här finns infon!

Någon som däremot hade förstått storheten är min kompis Sarah som tyvärr åkt hem till Stockholm. Hon var ju här i måndags och hjälpte mig med pappersblommor. Jag vet ingen som är en sådan kreativ begåvning som henne. Hon kan allt som handlar om att göra med händerna, helt magisk faktiskt. Sedan är hon dessutom en av de klokaste jag vet.
 

Fatta förvåningen när jag kollade ut genom fönstret och hela gräsmattan såg ut som om våren med lite snö kvar! Det tog faktiskt några långa sekunder innan poletten föll ner och jag insåg att det var Chester som släpat ut en liten bebiskudde. Som sedan vår robotgräsklippare mosat sönder. Men vi använde stoppningen till blompistiller.

Idag har jag som sagt, varit fast i den här världen och faktiskt lärt mig själv en massa nya tekniker. Insett att jag plötsligt kan göra blommor som kommer hålla till en annan generation. Coolt!

Vid första anblicken kanske man tänker att det bara är att svänga ihop. Riktigt så simpelt är det inte men inte svårt, tar dock en väldigt massa tid. Å andra sidan, håller den som sagt i evighet. Och jag har lyssnat slut på alla avsnitt av P3 dokumentär.

Färgerna har aldrig varit vackrare.

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *