Okategoriserade

Skulle kunna hetat – livet på verandan.


Check på sommarlov. Och noll check på avslutningsbilder. Insåg precis att barna var här och där och inte alls där samtidigt. Därmed lyckades jag inte få till en enda normal bild. Ni vet sådär uppställt och finklätt.  Tacka vet jag innan de vaknat och en fick ta och fixa en bild på frukostbrickan. Helt pålitlig stod den där. Stelt ändå fast ändå lovfrulle ju.

När de kommit iväg fick jag bråttom värre att slå in presenterna från klass 4. Total tidsoptimist som vanligt och kom ju såklart alldeles försent till själva avslutningen. Men det var ju ingen som märkte.

Sen följde mamma och pappa med oss hem på fika. Estrid var också med men Viggo hade annat för sig. Och ja, ni fattar bilderna väl? Men vad gör det om hundra år eller ens nu.

Köptårta och jag kommer slänga krasse på allt den här sommaren.

Det är så sjukt att våra innerfönster sitter kvar. Fasen, jag älskar att ta bort vinterfönstrena men det har bara inte blivit av. Lovar att jag kommer skriva till hösten att attans de satt kvar hela sommaren. Nej. Absolut nej.

Har lite av duk-besatthet just nu. Det är lite ovanligt för att vara mig, den besattheten brukar oftast infinna sig på hösten. Den här duken kommer härifrån och den på första bilden från Bungalow.

Min pappa tycker alltid att jag langar fram för små koppar. De här var dock av en något större storlek och så fina tycker jag.

Imorgon ska ni få en fin rabatt-kod av mig. På finaste Koko som jag ju är stormförtjust i! Jag vet faktiskt inte vem som lusläser den mest, jag eller barnen! Eller vi läser den på olika sätt tänker jag. Mer om det imorrn.

I alla fall tog jag en bild för rabatt-kodens skull och fick sommaren serverad sådär på direkten bland trädgårdsblommor, jordgubbar och bigarråer. Bländande nästan mig själv med alla färger.

Sedan tog jag hand om alla blommor och åt upp det jag kunde. Sedan har vi mest gottat oss åt lov-känslan resten av dagen. Pannkakslunch klockan fyra (??!!), sovgäster, tältande för Viggo och bada trots isiga vindar. Och räknat antal sovmornar hundra gånger om. Det är långt till augusti alltså.

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *