Okategoriserade

Parisisk mini-guide och en bok!


Alltefter solen går ner så kom jag ju ihåg att jag skulle visa er vad det var för tungt jag bar hem med från Svenskt Tenn. Såklart den här tjocka luntan om Estrid Ericsson. Har ju bara hunnit skumma den på ytan men den verkar så värd det priset. Jag känner nästan alltid så med böcker, det finns inget som går att jämföra med inspirationen jag får via böcker. Den här är dessutom proppad med bilder och jag längtar tills jag får hoppa ner i hängmattan med den.

Allra första pionen slog ut idag. Det var nästan så jag lade märke till hur den förändrades minut efter minut.

Jag glömde berätta att Elsa hade knåpat ihop en fin liten poster med sina bästa Paris-tips. Det som är extra generöst är att alla, även de som inte besökte Dagmar-sviten igår, kan spara ner den här via hennes instagram.

Den kommer sitta här tills vi far dit inom kort. Vissa saker finns även på mina gamla favoriter men några nyheter. För Paris måste det bli. Det är så mycket TB, sade Liv imorse när vi promenerade. Alltså jag hänger snart inte med i tugget härhemma längre. Mossig morsa.

Lite länk-kärlek idag :

  • Weronicas svep är alltid de bästa.
  • Johanna har frågestund om bröllop.
  • Marie har svängt ihop en fin lampa.
  • Nika lär ut kransbinderi lagom till midsommar.
  • Kristin ger storslagen rabatt på FGL.

Fast nu mina vänner önskar jag er en fin helg! Och jag skippar hängmattan i myggparadiset men tar boken med till huvudkudden. Längtar! Puss.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *