Okategoriserade

Pod-rekommendation och klängväxt?


Slänger in ett hej och gomorron innan jag väcker huset. Vaknade klockan fyra imorse och kunde omöjligt somna om. Strax innan 6 tog jag saxen och gick gatan ner och tjyvade nyponrosor av grannen. Idag tänker jag mig en typisk frilansdag. Jobba som en galning fram till lunch. Sedan fortsätta med projekt plantera ut dahlior. Snart är glasverandan tom och vi kan plocka väck innerfönstrena. Sedan gå på jobbmöte vid fem-snåret. Jag funderar på vilken klätterväxt som växer snabbast i supersoligt läge. Någon som kan tipsa?!! Funderar på humle, vildvin men är öppen för allt. Helst ska den bli ett par meter på en gång, finns det?
Sedan vill jag rekommendera en pod, en serie i 5 delar från P1 Dokumentär, Hästgården. Jag är överförtjust i välproducerade dokumentärer och denna är helt otrolig, jag sträcklyssnade så pass att jag var nära att bli överbackad på parkeringen. Förutom det är det en hemsk historia, en sann, som gör att man blir kall inombords så får man en tankeställare alltefter historien nystas upp. Att saker som verkar så uppenbara inte alls behöver vara sanningen. Dokumentären handlar om sexuella övergrepp på en hästgård utanför Stockholm. Något som har fortgått i över 30 år. Lyssna.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *