AT WORK

April känns som nya december.

April känns som det nya december och jag blev så fasligt trött efter blomleverans på förmiddagen till Örebro Konserthus. Ni vet så där smack som en blixt från en klarblå himmel. Från hundraåttio till minus hundra på två sekunder. Då är det allt tur att man kan slumra i tio mil och landa på mysig påskmiddag hos mamma och pappa. Våren känns absolut nära nu och jag spanade en krokus som stack upp från gräsmattan. Alltsammans en enda stor energipåfyllning.

Och påtal om energi-påslag. Jag trodde att den här blomman slog alla rekord.  Men igår postade jag en instastory  som nu ligger under filmerna i de där små cirklarna. Jag har aldrig varit med om maken till respons. Jag vet inte hur många DM som rasade in och jag vill bara säga tack för att ni är så himla snälla. Det betyder väldigt mycket ska ni veta. Det var i alla fall de här blommorna som orsakade sådan superpepp!

Så många som ville köpa. Men omg, det skulle jag ju aldrig hinna med. Det fina i kråksången är att det hela är inte direkt svårt men dock väldigt tidskrävande om man ska ha stjälk och hela alltet. Och om blomman ska vara stadig och inte tippa. Men om jag än blir smickrad över att världen önskar blommor i mängder så tänker jag att jag lär er istället. Ska fundera på hur vi lägger upp det hela.

Jag ska verkligen inte ta på mig hela äran i vanlig ordning. Tack Kristo för du står ut med alla mina önskningar och går upp med mig och tuppen en hel påskhelg för att allt ska hinnas med till leveransdag.

Uppgift: hur får man Imse Vimse spindel att inte vara särskilt läskig alls? Gör ett spindelnät som i en drömfångare kanske.

Och stoppar in det i som en buske.

Låter själva spindeln få krypa zickzack mellan småblommor.

Och spindeln, den väljer man ju själv när man vill upptäcka.

Jag tänker att det blir extra mjukt när Maria svänger runt på scenen bland en massa band.

Det känns ärligt talat som allt blir mjukt och snällt och extra mjukt. Och imorgon är det genrep och föreställningen kan börja.

     Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *