OUR WEEKEND DIARY

Lite långfredag.

Godmorgon påskdagen! Här blev det tyst som om ” ursäkta men påsken pågår här” . Och ja lite så, ganska många lediga i den här familjen. En som inte är jätteledig och en som blir indragen i än det ena och det andra när det krisar. Och så en massa gå-bort-mys på det. Och lagom när man tänker att man kanske ska blogga så kommer man ju på något annat viktigt. Som kanske att en kompis behöver ett sykit  i påskpresent. Då får man prioritera om. Men lite långfredag först.

Man kan ju inte stoltsera med värsta påskpyntet. Fick världens största påsktupp av Ola på Möbelmagasinet. Lite chokladägg på det. Och den där jätteblomman som inte har någon annan förvaring just nu. Min mamma frågade hur jag skulle frakta den. Så bra på att skjuta sådant på framtiden, lite jobbigt att själva fraktdagen närmar sig.

Som tur var så hittade jag ett av Matildas infärgade tyg från workshopen. Kan ni förstå att detta vackra rosa är infärgat från avacado? Från skalen och kärnan. Själv kan jag knappt fatta det. Nu hade vi ju bara helt vanliga ekoägg från Ica och inte som från Hidden Places. Förresten, nu börjar det fullkomligt svämma över med fantastiska bilder från workshopen, du måste kika här! Känner mig typ stolt att ha varit med och skapat detta tillsammans med Matilda och Nathalie. Sedan att vi fick världens mest grymma deltagare som förvaltade alltsammans på allra bästa sätt är ju som den allra finaste present.

Tillbaka till långfredagen. Barnen undrade varför vi hade ändrat dag på påskäggsletandet. Oklart faktiskt.

Så stelfrusna barn. Om man får tro dem är vårt hus det mest kylslagna på jorden. Vilket såklart är en överdrift med råge. Nomi var dessutom sjuk och gick mest runt och huttrade.

Påskpresent från Nomi.

Vår soffa är som ett påskpynt i sig. Även det lite lån från en av workshopens sponsorer, Bungalow.

Vi åt frukost och målade ägg på samma gång.

”detta är så satisfying” När själva färgen blandar sig med vattnet.

Då kan man måla och måla utan plan.

Världens längsta påskfrukost.

Jag tror det är den ständiga förändringen i vattenfärg som fascinerar så. Att det rinner och blir något man inte tänkt och liksom ändrar skepnad alltefter det torkar.

Sedan var jag tvungen att jobba lite också. Och det här ser ju inte mycket ut för världen men vänta…

Glad för gamla påskkort.

Så fint såhär års. Och efter det traskade vi iväg mot påskmiddag hos min lillasyster. Hoppas ni alla har en ljuvlig påsk! Kram!

     Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *