DAILY LIFE

sommarens vackraste.

20150808-MX8A2078-2-1200

Alltså den här buketten. Så magisk att jag knappt har kunnat släppa den med blicken. Nog för att jag är förtjust i små yttepyttiga buketter också, men att få något så megavackert i storformat är ju som att drunkna i skönhet.

Det var Mari, min kära kollega här på Lovely Life, som hade plockat den i sin mammas trädgård. Hon och hennes fina familj var på middag hos oss häromdagen. En sannerligen härlig kväll. Jag vet inte när jag påbörjade så många samtal på en och samma kväll utan att egentligen avsluta ett enda. Ni vet sådär när varje mening mynnar ut i något nytt, så tillsist är man helt proppad av en massa historier som man bara vill veta mer om. Nu önskedrömmer vi lite här att ta en  svängom till deras magiska Dalarö. Mari har själv tipsat om ön här, drömmigt… På allt.

20150808-MX8A2078-4-1200

Förövrigt har jag varit fast i både ett internet som inte fanns och en dator som mest har stått blixtstilla. Och snurrat. Jag och datastruktur och bildsortering  är inte bästa vänner. Vad är knepet kan man undra…

 

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *