NEW YORK,  TRAVEL

paus.

 
 
Fast i NY-kvitton, förstår inte varför de aldrig ligger i en snygg hög på samma plats. Och med andra ord fast i bokföringshelsiket och jag tänker att jag kanske ändå borde överväga att fråga min revisor om den där lämna-all-i-en-påse-varianten. Allt för den sköna känslans skull.  Annars har jag slingrat mig runt i den här paketvärlden, som Nomi har döpt den till, och fyllt en ännu en bil till absolut bristningsgränsen med paket. Inte ens Liv, som var kvällens hjälpreda, rymdes.
 
Så nu unnade jag mig en bild-paus. Min allra bästa slags paus. Bad och promenader kan slänga sig i väggen. Ge mig lite bilder så blir jag lugn.
 
Och sådana här ställen också. Såklart. Taken i Brooklyn, kan någon berätta för mig om taken. Jag älskade dem.
 
 
 
Och golven. Och den där loggan liksom. Kom igen, jag vill ha den. Den ser nästan ut som ett M om man kisar lite. Men det fattar ju jag med, att så gör man inte.
 


Och ja det är en papperskorg. Men suck, vilken papperskorg. Och ja, det är en skylt med en perfekt pil. Nu ska jag göra något ovanligt för att vara jag, TV liksom. Det är Girls. Gillar. Inte bara för att det är Brooklyn.

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *