DAILY LIFE

ändrade planer i juletid och sänghimlar är här!

 
Sänghimlar i långa rader kom imorse! Och nu packas det, ja jisses vad det packas.  Vi hoppas kunna få iväg alla förbokade sänghimlar så ni har dem innan helgen men de är många, rent utav jättemånga men vi gör så gott vi kan. Det kommer i alla fall paketklara till er alla och hoppas det gillas!  
 

Och här och nu tar jag tillfället att hojta ut lite info. Vi hade satt sista beställningsdag innan jul till den 18 december men har förnuftigt beslutat att det håller inte. Vi har så mycket ordrar och det är verkligen superkul, tusen tack! Men vi måste flytta sista beställningsdatum till söndag vid midnatt eller måndagmorgon. Klart besked kommer senare under dagen och ges på affärens startsida. Vi hinner helt enkelt inte annars. Hoppas ni förstår!

… och en viktighet till. Mailen! Åhh men jag ligger fruktansvärt i ofas. Jättemycket. Och ni som mailar om annat än det som rör affären får jag nog be som vänligast att återkomma. Jag är rädd att ni försvinner i alla hundratals mail eller att jag glömmer. Förlåt, men det är inte meningen …
 

Psst! Vet ni vad som kom nyss? Småblommiga bäddset från Numero 74. Jag smällde av, så fint! Snart på plats!

No Comments

Leave a Reply